perjantai 10. joulukuuta 2010

Mitä mitä..?

Olen innokas hyväntekeväisyyskeräyksiin osallistuja ja pidän muutenkin ihmisten ilahduttamisesta. Tänään paketoidessani leluja koko Suomen laajuiseen Joulupuu -keräykseen, tuli kova tarve tehdä jo pidempään hautumassa olleelle ajatukselle jotain konkreettista. Olen harmitellut sitä, kun moni mielenkiintoisista ja tärkeistä hyväntekeväisyys keräyksistä/tempauksista jää huomaamatta tai kuulee niistä liian myöhään. Toinen asia mikä on ollut mielessä on se, että varmasti muillakin olisi intoa ilahduttaa ja halua auttaa, mutta ei esim. tiedä kuka olisi sitä vailla. :) Siitä se ajatus sitten lähti... 


Päätin perustaa blogin, jonka kautta järjestetään erityisesti kädentaitoihin liittyviä keräysprojekteja pääasiassa Pirkanmaan alueella. Ajatuksena on kokoamani ystäväjoukon kanssa ideoida ja järjestää erilaisia keräyksiä, ja kertoa niistä ja niiden vaiheista täällä blogissa. Lisäksi blogissa on tarkoitus pitää listaa muiden järjestämistä hyväntekeväisyyskeräyksistä. 


Pyyteettömästi -blogin keräyksiin saa osallistua kuka tahansa ja keräyskohteita/-aiheita voi ehdottaa laittamalla mailia osoitteeseen: pyyteettomasti at gmail.com. Lisätietoja ensimmäisestä keräyksestä tulee piakkoin.


Hymyssä suin, Terhi

Ei kommentteja: